Tuesday, 16 August 2011

Member smpai mati :')

Korang2 korang nak tau tak aq syg sgt dekat kawan-2 aq , huhu . Diorang nie lah buat aq gembira hari-2 . Kadang-2 gelak sampai senak-2 perot . HAHA . Selalu sgt kene marah ngan cikgu sebab x tau nk diam . HAHA , wteverr lahh kan . Kesah pulak aq . HIKHIK. . . Nie dia kawan-2 yg aq syg sgt-2 . Aq cerita kisah sorg-2 . HEHE :)











Okeyy , ramai-2 tutup mate jgn tengok yg baju kuning tue , tgok baju putih tue jeww . Hek..Hekk . . 
Okeyy , now aq nk cerita fasal kawan aq yg sorg nie . Name die Rasyidah . Org pangil dia Syieda jewpp . Die nie baek , comel . Tapi . . . . . .  Die nie selalu emo . So sape-2 yang kawan dengan dia tue pandai la jage hati dia yeww . Ermm , tapi die nie kdg-2 otak gile gile gak ou . Btw , aq suke kwn dengan die . Syieda Ilove u SYIEDA #friend je





Okeyyy , tutup lagi mate jgn tgok yg belah kiri tue tgok yg belah kanan je , Hahahaha . Yg nie kawan yg paling paling paling aq syang . Haaaa amek kau 3 kali syang tue . Okeyy , name dia Nur Hafizah . Comel , baik , kawan yg sekepala dengan aq . Aq syg die sgt2 sebab die nie sekepala dengan aq . Die nie memang x bole tgok benda-2 yg lawak . Means klau aq tersilap ckp je ad je yg dia nk gelakkan . Tapi lepastu aq pon gelak sekali . Hahaha . Tapi kiteorang pernah gado besar ouu . Tpi sekarang dah baekk :) tu jea yg aq nk cite pasal si FIEZA niew . I love u Fieza #friend je .

Okeyyyy , yg tomeyy2 nie pulak name dia Nur Haniza . Nie lagi sorg . Dia nie gilaaa ou . Kadang2 aq polak je ngan dia . Suke sangat kutok aq . Hakhak . Tapi best ou kena kutok . Dia nie baek , comel . Die selalu sepuk aq klau aq banyak ckp .Hahaha , memang best la . . .
Tu je kowt aq nk cite fasal si NIEZA nie .
I love u Nieza #friend je .


Okeyyy , yg lagi sorg nie pon comel jugakk . Hehehe , Nama dia Maisarah Asyiqin just call Maii jew . Dia nie kadang2 moodyy sikit . Tapi bile dengar je dia gelak . COMELL GILAAA :)) k . tue je yg nk distoryy moryy nyaaa .



KORANG AQ SYANG KORANG SGT2 . Aq janji lepas nie aq x buat hal lagi . Okeyyy . . . 



Terima kasih daun keladi, kalau dah baca like la sekali

1 comment:

  1. hahaha ..
    asl minah ue myemak ad at mem kyte ??
    hahaha .. yug ak tao minah ue mem kw sowg je an ..
    dye bkn mem ak agy ..

    ReplyDelete