Thursday, 8 December 2011

OMBAK RINDU :)

 



Dah lama zaty x post entry dkt blog nie  blog nie pon dh nkmpk mcm berhabuk skit . Hehehe . . Sory lah bukan tak nak post tp KEMALASAN yg teramat  . Siape2 yg follow blog zaty tu terima kasih banyak-banyak. Nanti zaty akn follow balik korang smua k .K, kembali kepada tajuk . Semalam zaty dgn mama zaty pergi tgok wayang filem OMBAK RINDU. Korang mesti tau kan cerita tu, ala yg meletops-letops sgt sekarang nie. Hehehe . . . 

Oke firstly , pergi beli dlu makanan popcorns dgn air. Then masuk panggung . Best lah cite tu zaty feeling habis bhaii . . Tp kan dlm tgh2 BER-feeling tu mama zaty bole plak buat lawak. Haishh potong stim btol lah mama zaty nie .  Dah la susah nk tgok org lelaki nk menangis sbb perempuan . Hehehe . 

Lepas movie tu habis zaty trus mnuju ke toilet , tau2 je lh nk buat ap en . Haha . . Dah tk tahan weyhh  . Hahaha . #kstopp .  Then , balik lah J
Btw , sape2 yg belom prgi tgok crita tu baek korang  pergi tgok . Best sangat sangat . Hehe . . Klah dh x tau nk taip ape dah. K byee .

#OMBAKRINDUTHEBEST :)

Terima kasih daun keladi, kalau dah baca like la sekali